Loading...

Termeni si conditii ecoTrans.ro

Urmatorii termeni și condiții guverneaza utilizarea site-ului Ecotrans.ro.

1

DEFINIȚII TERMENI

Proprietarul Ecotrans.ro, este ASOCIATIA "ECOSELECT" , C.I.F.: 27343760, cu sediul în: România, Targu-JIu, Gorj, Str. Romania Muncitoare, nr. 24.
Utilizatorul (sau Clientul) este o persoana care utilizeaza serviciile Ecotrans.ro, adresa la care se gaseste o Bursa EcoTrans de marfa destinata persoanelor juridice (companiilor). Astfel, persoanele fizice neautorizate nu au dreptul sa se înregistreze și sa adauge anunțuri sau alt tip de conținut.

2

SECURITATEA CONTULUI

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru pastrarea confidențialitații contului și parolei persoanale. De asemenea, sunteți de acord sa va asumați responsabilitatea pentru toate activitațile care au loc folosind contul și parola dumnavoastră.

3

LIMITAREA RĂSPUNDERII

ASOCIATIA "ECOSELECT" nu ofera garanții de niciun fel, explicite sau implicite, cu privire la funcționarea acestui site sau a informațiilor, conținutului sau serviciilor digitale incluse puse la dispoziție. Sunteți de acord în mod expres ca utilizarea acestui site se face pe riscul dumneavoastra. ASOCIATIA "ECOSELECT" nu ofera nici o garantie ca in perioada in care aveti acces in cadrul site-ului gasiti marfa sau transport si nu este responsabila pentru acest lucru.
ASOCIATIA "ECOSELECT" poate inchide, modifica, suspenda sau întrerupe orice aspect al acestui site, inclusiv disponibilitatea oricaror funcții ale site-ului, în orice moment. ASOCIATIA "ECOSELECT" poate impune, de asemenea, limite pentru anumite funcții și servicii sau restricționa accesul dumneavoastra la parți sau a întregului site-ul fara notificare sau fara a putea fi trasa la raspundere.

4

DREPTURI, LIMITĂRI ȘI OBLIGAȚII UTILIZATORI

4.1 DREPTURI UTILIZATORI
Toți utilizatorii Ecotrans au următoarele drepturi:
de a deschide gratuit un cont pe site, completând formularul de înscriere;
de a adauga in mod gratuit anunturi cu marfuri de transportat pentru o perioada nedeterminata;
de a-și administra (adăuga, edita, șterge) propriile anunțuri și de a-și edita profilul de utilizator ori de câte ori doresc;
de a reporta activități suspecte sau frauduloase ale altor utilizatori Ecotrans;
de a-și șterge contul Ecotrans. În acest sens, se va formula o cerere folosind formularul de pe site.

4.2 LIMITĂRI UTILIZATORI
Pentru a limita abuzul și încercările de fraudă, sau din considerente tehnice, Ecotrans impune unele limitări ale sistemului:
Societățile care nu au nici un tip de pachet activ și clienții neautentificați pe site nu vor vedea datele de contact ale altor utilizatori Ecotrans sau le vor vedea parțial;
Nu este acceptată/permisă crearea mai multor conturi de persoană juridică folosind același CUI;
Nu este acceptată/permisă crearea mai multor conturi de utilizator folosind aceeași adresă de email.

4.3 OBLIGAȚII UTILIZATORI
Toți utilizatorii Ecotrans se supun obligațiilor următoare:
de a respecta termenii și condițiile de utilizare prezente în acest document;
de a oferi date de identificare și contact reale;
de a nu publica anunturi false sau orice alte informații false;
de a folosi un limbaj adecvat în mesajul anunțurilor publicate;
de a nu se angaja în activități de tip spam, hacking sau alte activități malițioase asupra site-ului. Orice astfel de activitate detectată va atrage automat suspendarea contului și o eventuală acțiune în instanță.

5

DREPTURI ȘI OBLIGAȚII Ecotrans

5.1. DREPTURI Ecotrans
de a suspenda sau șterge conturile utilizatorilor care nu respectă regulamentul prezent, fără înștiințare prealabilă;
de a verifica veridicitatea datelor publicate de utilizatori și poate oricând să corecteze sau să șteargă informații false ori cu limbaj neadecvat sau ofensator, fără înștiințare prealabilă;
de a își selecta clienții; Ne rezervam dreptul de a refuza sau bloca accesul în sistem a unor terțe persoane pe care le consideră inadecvate cu scopul site-ului sau prezintă riscuri ce pot afecta buna funcționare a site-ului;
de a lua măsurile care se impun (inclusiv legale) asupra utilizatorilor care se angajează în activități de tip spam, hacking sau alte activități malițioase ce au potențialul de a afecta buna funcționare a platformei.

5.2. OBLIGAȚII Ecotrans
Ecotrans se obligă să mențină site-ul funcțional, cu excepția perioadelor de mentenanță sau a întreruperilor neprevăzute, cauzate de furnizorul internet, defectarea echipamentelor sau a altor evenimente, ca insolvența sau falimentul.

6

SERVICII OFERITE, PREȚURI, VALABILITATE ȘI LIVRARE

Serviciile oferite de Ecotrans sunt structurate în planuri (sau abonamente). Exista un plan gratuit  cât și unul plătit:
Prin achiziționarea unui plan plătit, clientul are acces la unele funcții care nu sunt disponibile în planul Gratuit. Perioada de acces plătită este determinată de tipul planului ales de catre Client.

Lista de preturi actuală:
Abonamentul Gratuit, perioadă nelimitată – Clientul poate adauga anunturi cu marfuri in mod gratuit si isi poate vizita si edita proprile anunturi sau profilul.
Abonamentul, 6 luni - 199 RON
Abonamentul, 12 luni - 299 RON
Un abonament cu plată va fi activat imediat după confirmarea plății. În cazul unor probleme tehnice, abonamentul va fi activat nu mai târziu de 24 de ore după confirmarea plății.

7

METODE DE PLATĂ

Metodele de plată acceptate în prezent includ:
Ordin de plata din contul companiei inregistrate;
Toate plățile sunt efectuate în avans.

8

DREPTURI DE AUTOR ȘI POLITICI DE MARCĂ

Sunteți de acord să păstrați intacte toate drepturile de autor, mărcile comerciale, precum și alte drepturi de proprietate. Nu aveți dreptul de a copia, reproduce, crea lucrări derivate, distribui, vinde sau oferi spre vânzare, licenția, închiria sau concesiona orice conținut Ecotrans fără acordul expres scris al ASOCIATIEI "ECOSELECT". Utilizarea neautorizată a acestui site poate duce la o cerere de daune și/sau să fie considerată o infracțiune.

9

ANUNȚURI, RECENZII, COMENTARII ȘI ALT CONȚINUT ADĂUGAT DE UTILIZATORI

Vizitatorii pot posta anunturi, recenzii, subiecte sau comentarii, să prezinte sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, nu invadează intimitatea, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, sau aduce alte prejudicii către terți sau conține virusi software, campanii politice, scrisori în lanț, mesaje în masă, sau orice forma de "spam". Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă dați drept altă persoană sau entitate, sau să oferiți informații false. ASOCIATIA "ECOSELECT" își rezervă dreptul (dar nu și obligația) de a șterge sau edita astfel de conținut.

10

ACTUALIZĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

ASOCIATIA "ECOSELECT" își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul termenilor și condițiilor fără notificare prealabilă. Folosind acest site după eventuale modificări aduse acestor Termeni și Condiții implică acceptul dvs. implicit a termenilor revizuiți.