Loading...Magazin Online

Ce iti oferim?


Designuri moderne, optimizate SEO și responsive pentru a transforma vizitatorii magazinului tau în clienți.
Magazinul online realizat profesionist te ajută să crești numărul clienților indiferent de natura business-ului pe care îl ai.

Scalabilitate indiferent de dimensiunea afacerii pe care o conduci, asistență completă la migrarea de la o soluție deja existentă, putem customiza soluția magazinului online pentru a se potrivi perfect pe nevoile tale.

Poți începe să vinzi intr-un timp foarte scurt, adăugand un număr nelimitat de produse și categorii.
Printre optiunile speciale ale unui magazin online se numara rapoarte detaliate ale vânzărilor, SEO on page pentru motoarele de căutare, chat online direct cu clienții, design responsive mobil.

Îmreună cu multitudinea de funcții pentru email marketing și vânzări, integrarea cu rețelele de socializare ai toate elementele ca magazinul tau online să genereze vânzări inca din primele zile.

Optimizare SEO

Stim ca motoarele de cautare sunt principalele surse de trafic ale unui magazin online, si de aceea realizam proiecte optimizate SEO dupa cele mai noi standarde, pentru ca afacerea ta sa fie cat mai usor de gasit.

Panou propriu de administrare

Dupa realizarea si implementarea proiectului va puteti administra si actualiza magazinul foarte simplu si rapid direct din panoul de administrare al acestuia.

Design Responsive

Responsivitatea unui magazin online reprezinta adaptarea designului si continutului pentru dispozitivele mobile, 61 % din utilizatorii de telefon mobil parasesc site-ul in primele 10 secunde daca acesta nu este responsive.

Integrare cu Retelele de Socializare

Pentru o mai buna prezenta online si o mai buna vizibilitate, integram magazinul cu principalele retele de socializare.Contact Departament Servicii Web

Telefon : 0738 629 009
Email : dev@ecotrans.ro