Loading...Site de prezentare

Ce iti oferim?


Serviciul nostru de realizare site web se bazeaza pe o mare experienta si determinare a echipei de specialisti ce sunt pasionati de tehnologie.
Concepem design-uri pe placul clientilor atat pentru desktop cat si pentru pentru dispozitive mobile de pe care tot mai multi utilizatori acceseaza paginile web.
In acelasi timp suntem atenti la viteza de incarcare a paginii, un factor foarte important pentru impactul site-ului tau.
Indiferent de modul prin care clientii iti acceseaza site-ul, el va fi disponibil intr-o forma eleganta si va prezenta informatiile adecvat dar si intr-un mod rapid.

Stim ca managerierea propriului website este foarte importanta pentru dumneavoastra din acest motiv folosim platforme cu un panou de administrare intuitiv, articolele de blog, sectiunile din site, paginile si fisierele multimedia realizandu-se in cativa pasi simpli, fara a fi nevoie de cunostinte tehnice avansate. Pentru fiecare website realizat puteti opta si pentru un serviciu aditional de mentenanta post implementare.

Codul sursa curat, usor de interpretat de motoarele de cautare este esential pentru orice web site de calitate. Optimizarea SEO onpage efectuata corect va ajuta pentru a va aduce pe pagina dumneavoastra web trafic, conversie si automat clienti in plus pentru afacerea dumneavoastra.
Integrarea cu retelele de socializare direct in website-ul dumneavoastra, formularul de contact usor de utilizat de catre vizitatori, galerii de imagini si video-uri, slide-uri prin care sa va afisati promotiile, toate acestea realizate si implementate corect, contribuie in a transforma un vizitator pe pagina web a companiei dumneavoastra intr-un client.

Optimizare SEO

Stim ca motoarele de cautare sunt principalele surse de trafic ale site-urilor de prezentare, si de aceea realizam proiecte optimizate SEO dupa cele mai noi standarde, pentru ca afacerea ta sa fie cat mai usor de gasit.

Panou propriu de administrare

Dupa realizarea si implementarea proiectului va puteti administra si actualiza site-ul foarte simplu si rapid direct din panoul de administrare al acestuia.

Design Responsive

Responsivitatea unui site web reprezinta adaptarea designului si continutului pentru dispozitivele mobile, 61 % din utilizatorii de telefon mobil parasesc site-ul in primele 10 secunde daca acesta nu este responsive.

Integrare cu Retelele de Socializare

Pentru o mai buna prezenta online si o mai buna vizibilitate, integram in site principalele retele de socializare.
Contact Departament Servicii Web

Telefon : 0738 629 009
Email : dev@ecotrans.ro