Loading...Software la comanda

Ce iti oferim?


Proiectele software personalizate, sunt pretabile pentru clienți din domenii variate și acoperă o gamă largă de soluții CRM, HoReCa WMS, ERP Small Business, E-Commerce, Call Center, Intranet și Extranet.

Aplicațiile web "tailor-made" pe care le dezvoltăm au ca suport limbajul PHP și cuprind elemente ale ultimelor tehnologii web (Javascript, jQuery, JSON, HTML5, CSS3, XML, etc.).
Soluțiile sunt completate de baze de date SQL împreună de echipamente hardware adecvate și au demonstrat de-a lungul timpului fiabilitate și scalabilitate la toate nevoile clientilor nostri.

Prin customizarea aplicației în funcție de nevoile dumneavoastră putem oferi o aplicație "la cheie" pentru orice proiect, asigurând dacă este cazul și interfețe suplimentare de SMS, telefonie, email marketing, SIP etc.

La toate proiectele în care ne implicăm asigurăm consultanță și servicii de mentenanță pentru durabilitatea soluțiilor pe care le dezvoltăm.

Eficiență

O soluție realizată special pentru afacerea ta iți va reduce volumul de muncă, iți va creste eficiența angajaților și implicit acestea se vor reflecta in profiturile tale.

Funcționalitate

Executat in urma unei analize a fluxului de lucru și a documentației intocmite, funcționalitatea unui software la comandă se va corela perfect cu activitațile tale.

Scalabilitate

Afacerea ta evoluază constant, un software "tailor made" va putea fi actualizat pentru a ține pasul cu tine mult mai usor și mai ieftin decât soluțiile comerciale.

Securitate

Un software executat special pentru tine va fi mult mai securizat decât o soluție comercială al cărui cod sursa este disponibil oricărui potențial client.Contact Departament Servicii Web

Telefon : 0738 629 009
Email : dev@ecotrans.ro